Custom made neonskilte

Når du har dit eget design, som du gerne vil have i neon. Eksempelvis et logo, en skitse eller andet. Vi laver et gratis og uforpligtende mockup, alt du skal gøre er at uploade din fil til os!

Upload dit design


Neonskilte med ren tekst

Hvis du vil lave et neonskilt med tekst på, så brug vores teksteditor. Her kan du på få minutter lave dit eget perfekte neonskilt, og du kan vælge mellem mange skrifttyper og neonfarver!

Design dit tekstskilt

Eksempler på custom made skilte

Eksempler på tekstskilte

Kunder, der også har valgt Neonful

Mere om custom made neonskilte

Når vi siger custom made, så mener vi det! Vi kan lave stort set alt ud fra dit eget design, så længe det er fysisk muligt.

Vi laver mange firmaskilte i neon, logoskilte i neon, inspirerende tekster i led neon, eksempelvis berømte citater og tilsvarende. Vi kan bruge en af vores indbyggede fonte, eller vi kan tage udgangspunkt i enhver anden skrifttype fra f.eks. kundernes designmanual. LED neonskilte kan laves i en lang række forskellige neonfarver, eller de kan laves i RGB neon, hvor man selv med fjernbetjeningen kan skifte farve.

De håndlavede LED neonskilte tilfører et moderne og dynamisk udtryk til ethvert design, og er med til at sætte scenen på en iøjnefaldende måde.

Mere om tekstskilte i neon

Med vores teksteditor kan du selv designe dit tekstskilt, vælge størrelse, farve og hvordan bagpladen skal tilskæres. Det har aldrig været nemmere at lave sit eget LED neonskilt.

Vores kunder bestiller mange tekstskilte. Det kan både være navneskilte i neon til børneværelset, det kan være et neonskilt til køkkenet eller hjemmebaren, eller det kan være et citatskilt i neon. Vi har efterhånden set at fantasien ikke har nogen grænser når det kommer til kundernes personlige tekstskilte i LED neon.

Husk også at vi hos Neonful giver dig 2 års garanti på alt, så der er ikke noget at bekymre sig for - det ses også på Trustpilot, hvor vi ligger helt i top indenfor vores branche.