Facadeskilte i LED neon

De fleste neonskilte vi laver er til indendørs brug, men vores LED neonskilte kan heldigvis også bruges udendørs, og vi har lavet rigtig mange vellykkede facadeskilte i neon. Det er en forholdsvis prisbillig skiltning på facaden, og man får samtidig en facadeskiltning der tiltrækker opmærksomhed, og derfor kunder.

Er der særlige krav til facadeskilte i LED neon?

I sagens natur er et facadeskilt jo typisk noget der hænger udendørs. Det betyder at vi skal lave skiltet helt vandtæt. Det sker ved at tætne neonflex-materialet som skiltene laves af helt med en transparent lim. Derved sikrer vi at der ikke kommer vand og fugt, og så er neonskiltet klar til at hænge op. Det er naturligvis vigtigt, at selve strømføringen foregår på den indvendige side af facaden, da man både her skal tilslutte adaptere og controllerboksen, så neonskiltet kan betjenes med den medfølgende fjernbetjening

Så fra vores side er der ikke andre krav eller forhold vi skal tage højde for. Som kunde er der naturligvis typisk nogle retningslinjer som f.eks. kommune og udlejer har opstillet. Retningslinjerne kan eksempelvis være i form af lokalplaner og servitutter, ligesom der kan være mere generelle regler om tændingstid, lysstyrke ect. Dem skal man naturligvis sikre sig at være indenfor, og det er en god idé at sikre sig eventuelle godkendelser, før man går i gang med sin skiltning - uanset vi taler facadeskilte i LED neon eller helt generelt.

Hvordan bestiller man neonfacadeskilte?

Processen frem til at man har det færdige skilt er ret enkel hos os:

  1. Indsend en skitse eller idé til facadeskilt i neon til os. Eventuelt vedlæg et foto af den aktuelle facade, så vi har der rigtige udgangspunkt
  2. Vores designafdeling laver et gratis mockup, så man kan se hvordan neonfacadeskiltet vil se ud i virkeligheden.
  3. Vi tilpasser og justerer efter behov, og finder derefter ud af hvad skiltet koster.
  4. Ved bestilling laver vi en ordrebekræftelse på det aftalte, og vi kan gå i gang med produktionen. Der går typisk 2-3 uger fra bestilling til levering af det endelige neonskilt til facaden.
Hvad koster et facadeskilt i LED neon?

LED neonskilt ligger helt overordnet i den billige ende, i forhold til langt de fleste andre facadeskilte. Samtidig bruger de ikke ret meget strøm, da det jo er 12v de kører på.

Da facadeskiltet i neon ofte skal hænge udendørs skal vi som nævnt sikre at det er helt vandtæt, det vil gøre skiltet ca. 20% dyrere end et tilsvarende skilt. Men som nævnt stadig er der tale om et billigt og effektivt facadeskilt, hvis man går med LED neon.

Eksempler på facadeskilte i LED neon, som vi har lavet.


Tags