HANDELSBETINGELSER

Handelsbetingelserne er senest blevet opdateret den 5. april 2022.

GENERELT

Disse betingelser gælder for alle køb på hjemmesiden www.neonful.dk, der ejes af Neonful APS, CVR. 42903507, Axel Kiers Vej 26, 8270 Højbjerg. Ved afgivelse af din ordre accepterer du de gældende handelsbetingelser. Neonful anbefaler derfor, at du læser handelsbetingelserne grundigt igennem.

Neonful kan til enhver tid ændre betingelserne med virkning for fremtidige køb. 

BETALING OG PRISER

Alle priser på www.neonful.dk opgives i din lokale valuta inklusive moms. Inden du godkender din ordre, fremgår den endelige pris for ordren inkl. forsendelsesomkostninger.

Betaling kan kun ske via den sikrede betalingsformular på hjemmesiden. Neonful modtager betaling med: Visa Dankort, Visa Electron, Mastercard og MobilePay. Beløbet trækkes ved betaling da alle skilte laves på bestilling. Kvittering for køb modtages via e-mail.

Din betaling behandles betryggende, og Neonful krypterer dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer). Det er således kun Shopify payments, der får adgang til dine betalingsoplysninger.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

Ved køb af speciallavede produkter på www.neonful.dk accepterer du, at det fulde beløb hæves med det samme grundet produktets speciallavede natur.

Vi tager ikke kortgebyrer.

LEVERING

Neonful udbyder levering via forskellige samarbejdspartnere, pt. GLS og Postnord. Levering kan ske til Danmark og resten a EU og finder sted til den adresse eller leveringsted, du har oplyst ved afgivelse af din ordre.

Forsendelsesomkostningerne afhænger af den valgte forsendelsesmetode og fremgår i forbindelse med din ordre. Fragt til Danmark koster 39-79 kr, vi tilbyder dog gratis fragt på ordre over 2000kr.

Alle ordrer afsendes efter en produktionstid på 2-3 uger. Derefter bliver de leveret efter 1-2 hverdage, og er ordren ikke modtaget indenfor 5-7 hverdage, skal kundeservice kontaktes på hey@neonful.dk

Sagen undersøges da i vores ordresystem og om nødvendigt hos GLS/Postnord.

Neonful er ikke ansvarlig for forsinkelse fra forsendelsesfirmaet.

REKLAMATION

Købelovens mangelsregler, herunder reglerne om reklamation, finder anvendelse på køb af varer.

Det vil sige, at du har 24 måneders reklamationsret fra leveringstidspunktet, hvis den købte vare har en mangel, f.eks. en fabrikations- eller materialefejl. Du skal reklamere inden for rimelig tid efter, at du har opdaget manglen. En reklamation inden for to måneder efter, at du har opdaget manglen, vil altid anses for at være rettidig.

Når du reklamerer, bedes du skrive til Neonful og oplyse så detaljeret som muligt, hvad problemet er.

Du kan som udgangspunkt vælge, om du ønsker, at varen skal repareres eller byttes. Tilbagebetaling af købsbeløbet er derimod kun en mulighed, (i) hvis der er tale om en væsentlig mangel, eller (ii) hvis ombytning eller reparation ikke er muligt eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Neonful.

Er reklamationen berettiget, refunderer Neonful de rimelige forsendelsesomkostninger, der har været forbundet med at sende varen retur. Hvis din reklamation ikke er berettiget, skal du selv afholde forsendelsesomkostninger, herunder Neonfuls omkostninger til returnering efter undersøgelse af varen.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage. Du har selv ansvaret for varen indtil Neonfuls modtagelse. Gem derfor postkvitteringen inkl. oplysninger om fragtomkostninger samt evt. track & trace nummer.

Varen sendes til: 

Neonful ApS

Axel Kiers Vej 26

8270 Højbjerg

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.   

FORTRYDELSESRET

Som forbruger har du som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  

For at udøve din fortrydelsesret skal du give os en utvetydig meddelelse om, at du ønsker at fortryde købet, f.eks. ved at sende en e-mail til Hey@neonful.dk

Du kan også benytte standardfortrydelsesformularen nederst i disse betingelser, men dette er ikke obligatorisk.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender meddelelsen om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fristen er udløbet. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Udnyttelse af fortrydelsesretten inden for de første 14 dage efter levering

Ifølge forbrugeraftaleloven har du altid 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag varen modtages.

Fortrydes købet, skal Neonful underrettes senest 14 dage efter den dag, du modtog varen. Udløber fortrydelsesfristen på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag anses fortrydelsesfristen for udløbet den følgende hverdag.

Fortrydelse af en del af købet 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. 

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Ingen fortrydelsesret på bestillingsvarer

Der er ikke fortrydelsesret på varer, som er fremstillet på bestilling. Det betyder, at du ikke kan fortryde køb af speciallavede neonskilte.

Returnering og refundering

Når du har meddelt Neonful, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret, sender vi en returlabel til dig. Omkostninger for returnering er altid dækket af kunden.

Varen returneres herefter til Axel Kiers Vej 26, 8270 Højbjerg. Varen skal returneres senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret Neonful om, at du vil fortryde dit køb. Fristen anses for overholdt, hvis varen er afsendt inden 14 dage efter meddelelse til Neonful.

Det er vigtigt, at dit navn og adresse vedlægges, så Neonful har mulighed for at finde ordren i kunderegistret. Returneringen bedes desuden mærket ”returnering”.

Det er vigtigt, at du pakker varen forsvarligt ind ved returnering, da du bærer risikoen for varen, indtil Neonful modtager varen. Evt. emballage og produktskilte bedes vedlagt. Neonful opfordrer dig til at gemme forsendelseskvitteringer.

Når du fortryder et køb, refunderer Neonful betalingen til din konto hurtigst muligt og senest 14 dage efter, Neonful har modtaget meddelelsen om, at du ønsker at fortryde købet. Neonful kan dog tilbageholde betalingen, indtil varen er modtaget retur, eller du har sendt dokumentation for, at varen er returneret.

Tilbagebetalingen sker til samme betalingsmiddel, som du anvendte til købet, medmindre andet er aftalt. Du pålægges under ingen omstændigheder noget gebyr som følge af tilbagebetalingen.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder fx for større varer.  

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 1000 kr.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.)

Varen sendes til:

Axel Kiers Vej 26, 8270 Højbjerg. 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. 

VIRKSOMHEDENS FORPLIGTELSER OG RETTIGHEDER

Køber modtager altid en ordrekvittering ved gennemførslen af køb. Ordrens informationer opbevares af Neonful i 5 år. Det er ikke muligt at tilgå ordrekvitteringen via www.neonful.dk. Ønskes et nyt eksemplar af ordrekvitteringen, bedes du i stedet sende en e-mail til hey@neonful.dk

Forbehold

Neonful kan ikke holdes ansvarlig i tilfælde af manglende opfyldelse af kontrakten på grund af force majeure, det kan efter omstændighederne f.eks. være uroligheder, hel eller delvis strejke, især i transport og/eller kommunikationssektoren, brand, oversvømmelser eller lignende tilfælde.

Neonful gør opmærksom på, at der kan forekomme små afvigelser i produktionen (maksimal +/- 2 cm) i forhold til det oplyste mål (under produkt beskrivelsen og størrelse varianterne) for hvert enkelt skilt. 

PERSONDATA

Neonful behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med virksomhedens persondatapolitik.

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

Personoplysningerne registreres hos Neonful ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Den dataansvarlige på neonful.dk er Neonful ApS.  

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: hey@neonful.dk.  

KLAGEADGANG OG LOVVALG

Du er altid velkommen til at rette henvendelse til Neonful, hvis du vil klage over et køb. Hvis vi ikke kan opnå enighed, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, hvis betingelserne for at klage er opfyldt.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særligt relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr

Aftalen mellem dig og Neonful, herunder disse handelsbetingelser, er underlagt dansk ret, medmindre andet følger af ufravigelige regler om forbrugerbeskyttelse i det land, hvor du har bopæl.

KONTAKT OG KUNDESERVICE

Hvis du ønsker at kontakte Neonful, kan du gøre det på:

Neonful ApS

Axel Kiers Vej 26

8270 Højbjerg

CVR. 40923507

E-mail: hey@neonful.dk

Tlf: 71789555

Åbningstider for kundeservice:

Man - Fre: 10:00 - 16:00
Weekend: Lukket

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

Venligst udfyld og send nedenstående standardfortrydelsesformular til hey@neonful.dk, hvis du ønsker at fortryde dit køb:

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

- Til Neonful APS

Axel Kiers Vej 26

8270 Højbjerg

E-mail: hey@neonful.dk

- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)_______________________________________________________________________

- Bestilt den (*)/modtaget den (*)________________________________________

- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)_________________________________

- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)_____________________________

- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)______________________________________________________________

- Dato_____________________________

(*) Det ikke relevante udstreges