Nyheder fra Neonful

Her bringer vi nyheder, gode eksempler på LED neon løsninger, kundecases og meget andet godt. Klik på de enkelte overskrifter for at læse mere!

16.11.22:  ANANAS I EGEN JUICE

Vi klimakompenserer med træer

Produktion i udlandet og fragt til Danmark har længe været lidt en sten i skoen for os, selvom vores skilte ofte bidrager positivt når de udskifter gamle og langt mere strømforbrugende lysskilte.

Derfor har vi ledet efter en brugbar model, så vi kan kompensere for det miljøaftryk vi sætter hos Neonful. Og derfor har vi nu indgået et partnerskab med klimaorganisationen Ecologi, som betyder at der ved hvert køb hos os lander en donation til plantning af træer hos Ecologi.

Antallet af træer afhænger af ordrens størrelse, men i gennemsnit vil der blive sat 10 træer for hver ordre hos os.

Læs mere her om Neonfuls klimakompensation her

8.10.22:  KUNDECASE

Træpaneler x LED neon er et match

Træpaneler med lydisolering er et virkelig hot produkt, og Wood Upp  er en af de største producenter af panelerne i Danmark. De har selvfølgelig et Neonful LED neonskilt oppe på væggen. Og de er ikke de eneste, for det er et perfekt match! Læs mere om neon og træpaneler.

21.9.22:  PRODUKTINFO

Få din facadeskiltning i LED neon

Facadeskilte i LED neon er en billig og meget iøjnefaldende form for facadeskiltning, og vi har hos Neonful efterhånden lavet en hel del forskellige individuelle løsninger. Det er nemt og enkelt, og vi laver naturligvis et vellignende designforslag gerne med den rigtige facade som baggrund. Læs mere her om facadeskilte i LED neon.

21.9.22:  SERVICEINFO

Udvidet garanti hos Neonful

Vi giver to års garanti til både private og erhvervskunder. Og vi diskuterer ikke om en fejl nu også er en mangel fra starten af. Læs mere om udvidet garanti hos Neonful.

13.9.22:  PRODUKTINFO

Neonskilte på plantevægge

Grønne plantevægge med LED neonskilte er cool for tiden. Vi får mange forespørgsler og laver mange gratis designforslag på netop den kombination, og det er noget der virker. Vi har lavet mange løsninger til både kontorer, forretninger og events, hvor plantevægge danner baggrund for vores neonskilte. Læs mere om plantevægge med LED neon.

3.9.22:  KUNDECASE

LED neonskilte er perfekte i biografen

I forbindelse med Atlas Biografernes helt store modernisering, hvor luksus var i fokus, har Neonful leveret en hel række forskellige neonskilte. Både neonskilte som vejvisere og som stemningsskabere, og det er der kommet et fantastisk resultat ud af. Vi er stolte af at have fået lov at bidrage til et helt fantastisk biografoplevelse. Læs mere om LED neon biografskilte.

30.8.22:  PRODUKTINFO

Få et logo skilt i neon

Vi har rigtig mange kunder der ønsker at få et logo skilt med lys i LED neon, fordi det både er en lækker skiltning, og fordi LED neon tilfører liv, dynamik og forstærker logoudtrykket. Hos Neonful kan vi både lave udendørs skilte med lys i logoet, og selvfølgelig de indendørs LED neonskilte med logo. I alle tilfælde er processen den samme: Vi får tilsendt logomaterialet, og så går vores designafdeling i gang med at lave et lækkert mockup - det tager typisk en dag eller derunder at komme frem til et udgangspunkt for bestilling eller viderebearbejdelse. Læs mere om logoskilte i LED neon her.

25.8.22:  KUNDECASE

LED neon logoskilte hos Con Maz

Hos Con Maz og naboen Vecino Vinbar er det bordets glæder der er i højsædet. Vi har leveret en hel række LED neonskilte med deres logoer til butikkerne, og de skaber et dynamisk og moderne udtryk, der spiller perfekt sammen med de hyggelige og rustikke lokaler ved siden af Godsbanen i Aarhus. Læs historien om Con Maz og deres LED neonskilte fra Neonful her.

22.8.22:  PRODUKTINFO

Er LED neon nu også rigtig neon?

Vi bliver nogen gange beskyldt for at være vildledende, når vi kalder vores skilte for LED neonskilte. For neon er jo en ædelgas, og et grundstof i det periodiske system, mens LED er noget helt andet! Vi bruger nu en gang den betegnelse der benyttes verden over, når skilte med LED lys med en neoneffekt skal beskrives. Læs lidt mere om LED neon her.

15.8.22:  KUNDECASE

Navneskilte til børneværelset i LED neon

Der er gang i opgraderingerner af børneværelserne. Vi får mange henvendelser og bestillinger fra kun der, der ønsker at bestille et neonskilt til børneværelset. Det kan enten være et af de mange foruddesignede skilte vi sælger, men mest typisk er de tale om navneskilte i neon, så de yngste poders navn lyser op på børneværelset. Læs om LED neon til børneværelset her.

12.8.22:  PRODUKTINFO

Hvordan fungerer det med RGB neon?

RGB neon er betegnelsen for neonskilte hvor du selv kan vælge og skifte mellem alle mulige neonfarver. Se vores lille demo om RGB neon her.

10.8.2022:  TRUSTPILOT

Vi har flest anmeldelser, og også de klart bedste

Neonful er den eneste danske LED neonforhandler der kan bryste sig af de fem eftertragtede stjerner hos Trustpilot. Og ikke nok med at vi har den bedste TrustScore, vi har faktisk også fem gange så mange anmeldelser som de næstbedste. Læs lidt mere om tilfredse kunder hos Neonful her.

8.8.22:  PRODUKTINFO

Vinduesskilte i neon fra Neonful

Mange kunder efterspørger skilte de kan hænge i deres facadevinduer. LED neonskilte, enten logoskilte, eller skilte med tekster på fungerer fantastisk med den transparente bagplade og neonlyset. Mere om LED neonskilte til vinduer her.

4.8.22:  KUNDECASE

Liga Latina med neonlys i bagtæppet

Liga Latina er et skandinavisk band med en caribisk kulturarv. De ønskede at få en særligt LED neonskilt til deres koncerter, og vi er glade for et meget fint og femstjernet samarbejde med bandet! Se hele historien her.

28.7.22:  KUNDECASE

Se hvordan Wohlenberg Chefs Deli skilter med LED neon

Wohlenberg Chefs Deli er en specialforretning med delikatesser, gastroudstyr og andet i høj kvalitet. De ønskede at få en skiltning i LED neon, der kunne holde samme kvalitet og være iøjnefaldende på samme tid. Se mere om de særlige LED neonskilte her.

22.7.22:  ANANAS I EGEN JUICE

Neonful når fem stjerner hos Trustpilot

Vores trustscore er nu helt oppe på 4,8 ud af 5 og vi kan skilte med de eftertragtede fem hele stjerner. Vi er stolte af vores mange glade og tilfredse kunder, virkelig! Se mere om Neonful i top hos Trustpilot her.

22.7.22:  REKLAME

Tjek vores nye spot

Mange af vores kunder kommer fra Facebook og Instagram. Vi har lavet nyt klip om fordelene ved at være kunde hos Neonful

18.7.22:  PRODUKTINFO

Hvor meget strøm bruger LED neon?

LED neon er markant strømbesparende i forhold til traditionel neon, så udover at det er et billigere og mere holdbart produkt, så er det også meget billigere i drift. Læs mere om strømforbrug på LED neonskilte her.

16.7.22:  KUNDECASE

Drawings to Light med Michael Ahlefeldt

Vi har haft et fantastisk samarbejder med greve, godsejer og kunstner Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille. Hans CoBrA inspirerede kuglepens-tegninger er blevet omsat til kunstværker i LED neon i virkelig høj kvalitet. Læs om Michael Ahlefeldts neonkunst her.

4.7.22:  KUNDECASE

Neonskilte til Grønland. Nuuk Eventhouse.

Nuuk Eventhouse har fået en række lækre LED neonskilte leveret fra os. Levering til Grønland foregår med skib, og er momsfri, så det er intet problem at sende derop fra vores lager i Aarhus. Vi takker Nuuk Eventhouse for det fine samarbejde, og de fem stjerner på Trustpilot. Læs mere om LED neonskilte til Grønland her.