Neonskilt til børneværelset (navneskilt)

Vi ser flere og flere af vores kunder, der køber LED neonskilte til deres børns værelser. Det er typisk et navneskilt i neon, som så kan pryde væggen i børneværelset. Man kan hos Neonful jo selv designe sit eget LED neonskilt til børneværelset ved at benytte vores teksteditor. Her vælger man selv skrifttype, farve og størrelse, ligesom man også her vælger om skiltet skal være med farveskift. Når vi sender neonskiltet afsted, så kommer det altid med en fjernbetjening og skruer og wirer til ophæng, så man nemt selv kan montere skiltet på børneværelset. Alle vores skilte er i øvrigt 12V, så der er ikke noget med farligt strøm indblandet her.

LED neon navneskilt til børneværelset

 Vi har for nylig fået billeder fra to virkelig cool børneværelser med LED neon navneskilte. Først er det her Konrads børneværelse, hvor der både er belysning under børnesengen, og så et flot neonskilt over. Neonskiltet er lavet i hvid, og acrylpladen er tilskåret til design, så det ser virkelig flot ud.

Det bliver spændende at se hvor længe Konrad har sit skilt hængende, for neonskiltene fra Neonful har jo op til 50.000 lystimer i sig. Så skiltet kan jo i realiteten lyse op i Konrads hjem i både 20 og 30 år, hvis det ikke er tændt døgnet rundt :)

Ingrid har også fået opgraderet et i forvejen fantastisk børneværelse med et led neon navneskilt.

LED neon navneskilt

Ingrids neonskilt er med tilskåret acrylplade og det er RGB neon, så hun selv kan skifte farve med fjernbetjeningen. Vi skal hilse og sige, at selvom man kun er 2 år, så kan man nemt betjene fjernbetjeningen, og selv både skrue op og ned for lysstyrken, skifte farver, eller sætte gang i et helt lille lysshow med automatisk farveskift.

Du kan selv prøve dig frem med et led neon navneskilt ved at bruge vores teksteditor her: Neonful teksteditor

 


Tags