Copy of PRODUKTDETALJER

Neonful er stolte partnere med miljøorganisationen Ecologi. Vi støtter deres klimapositive projekter ved at bidrage til plantning af skov ved alle køb hos os.

Se nedenfor for detaljerede oplysninger om vores skilte

Alle vores skilte kommer med huller til ophæng med enten skruer og stålwires, det kræver derfor sjældent professionel hjælp at hænge vores skilte op.

Akrylpladen kan slet ikke ses når skiltet er tændt og oppe imod en væg. Skiltet har et 1,5 meter gennemsigtig strømkabel (kan laves længere hvis du kontakter os)

Da alle vores skilte er lavet i LED neon flex bruger de meget lidt strøm, frigiver næsten ingen varme, og er meget holdbare. LED'en har en levetid på 50.000+ timer. Derudover er vores skilte også væsentligt billigere end traditionelle glasrør neon skilte.

Hvert skilt (speciallavet eller eksisterende design) leveres som standard med dimmer funktion (juster lysstyrke op/ned og tænd/sluk knap). Vi tilbyder også en fjernbetjening til dit skilt, der kan bruges til at dæmpe lyset (eller gøre det lysere), tænde/slukke for det fra afstand og indstille lyset til at blinke / gløde i flere mønstre - fantastisk til at styre dit skilt, og få det til at passe til hver eneste situation - fest, chill, moody mm. Fjernbetjeningen kan købes her eller via den pop up der kommer når du ligger et produkt i kurven.

Ved bestilling af udendørs skilte vil det blive tætnet med silikone og endestykker, så det er vandtæt.

Venligst vær opmærksom på at skilte på 100cm eller derover kommer i 2 dele eller mere da de ellers er for skrøbelige.

Hvis du bestiller et speciallavet skilt, har du også mulighed for at vælge, om akrylpladen skal være firkantet eller skæres til designet (vi tilbyder også at lave pladen helt rund, venligst send os en forespørgsel / email hvis du har specielle ønsker).