Nyheder fra Neonful

Neonful er førende indenfor LED neonskilte, og også når det gælder tilfredse kunder. På vores nyhedsoverblik kan du følge nyheder fra Neonful, læse om andre kunders oplevelser og løsninger, måske få inspiration og se hvad der laves med LED neon i seriøs høj kvalitet.

1.8.2022, Mathias

Neonful får fem stjerner på Trustpilot

Vi er utroligt stolte over at vi nu kan skilte med 5 stjerner hos Trustpilot. Vi får så fantastisk mange rigtig gode anmeldelser for både god service, nem bestillingsproces og seriøs høj kvalitet af vores LED neonskilte. Vi er taknemmelige for alle de gode anmeldelser, og de mange glade kunder. Glade kunder betyder alt for os! Klik på overskiften og læs lidt mere om stjernerne.

14.4.2022, Steen

Kundecase: Wohlenberg Chefs Deli

Wohlenberg Chefs Deli kontaktede os, fordi de gerne ville have en opsigtsvækkende og flot skiltning i deres  forretning med LED neon. Chefs Deli sælger lækkert hjemmebagt brød, ost, skinke, pølser og andre delikatesser mm., og det var vigtigt for dem at skiltningen var med til at sætte scenen og understrege det høje ambitionsniveau i butikken.

15.7.2022, Neonful

Neonfuls nye Facebookklip

Neonful sælger virkelig mange LED neonskilte, og en stor del af succesen kommer fra vores Facebook og Instagramkonti, dét er ingen hemmelighed. Vi har derfor lavet endnu et nyt lille klip, hvor vi fortæller om fordelene ved at handle med os: Seriøs høj kvalitet i LED neonskiltene, 2 års garanti og ikke mindst vores femstjernede service.

14.6.2022, Neonful

Kundecase: Kunstner Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille

Michael Ahlefeldt fra Egeskov Slot er en spændende og eksperimenterende kunstner. Han har i en periode arbejdet med stregtegninger, og vi har samarbejdet med ham om at sætte lys til hans værker. Det er der kommet en serie fantastiske værker til verden ved, og de udstilles på In the Gallery i København.  Vi er utroligt stolte over samarbejdet med Michael, og især over de kunstværker i LED neon i virkelig høj kvalitet, der er resultatet.